Udtræk

Når man renoverer sin bolig – og navnlig sit køkken, så vil man kunne få stor gavn og glæde af at udskifte de gamle skuffeudtræk ud med nogle nye. Det er en fornøjelse, når skufferne glider let og lukker lydløst. Vi har mange forskellige typer af skuffeudtræk til mange formål, som passer til hele boligen.

Kugleudtræk

Kugleudtræk er lette at montere. De placeres i hver side af skuffen - enten i en rille, som er fræset ind i skuffen eller på siden af skuffen.

Udtrækket har kuglelejer, som sikrer en god og gnidningsløs åbning og lukning af skuffen.

Vi har mange længder og størrelser. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvor mange kg en skuffe skal kunne belastes med, da der er stor forskel på, hvor stærke de forskellige kugleudtræk er.

Se alle vores produkter

Udvalgte Kugleudtræk

Vis alle

Underliggende skuffeudtræk

Underliggende udtræk er en skjult løsning, hvor selve udtrækket ikke er synligt. Skuffeudtrækket monteres under en skuffe, så skuffen kommer til at ligge oven på udtrækket. Hvis man har behov for det, så kan man løfte skuffen af.

De underliggende udtræk kan bruges til køkkenskuffer, skuffer i garderoben eller andre steder i boligen, hvor man ønsker en lækker løsning, hvor udtrækkene er skjulte af skuffen.

De fleste af vores únderliggende udtræk er med fuldt udtræk, så skuffen kan trækkes helt ud af skabet, og vi tilbyder primært funktionerne softclose eller push to open.

Udvalgte produkter

Vis alle

Bordudtræk

Hvis dit spisebord er for lille, når du har gæster – eller du bare ønsker dig lidt mere bordplads i hverdagen, så kan det være en løsning at få lavet nogle tillægsplader, som enten sættes fast i enderne på bordet eller som placeres i midten af bordet således, at bordet kan åbnes på midten. Begge dele kan være permanente løsninger eller midlertidige løsninger.

Begge muligheder er fine til de fleste typer af borde. Dog skal man lige tænke over, om der er plads til løsningen i forhold til, hvordan selve bordbenene er placeret.

Se vores produkter

Hyldeudtræk / Pladeudtræk

Vis alle