Trustpilot

 

Herunder finder du forskellige former for udtræk til dine skuffer.
Bordudtræk
Herunder har vi vores bordudtræk. Find alt tilbehøret under bord - beslag t/tillægsplader - beslag t/MIDTER-tillægsplader.

 

Distanceskiver
Distanceskiver anvendes ofte i skabe med kurve og rulleudtræk. De anvendes, hvis der er for stor afstand mellem rulleudtræk og kurv.

 

Glideskinner
Glideskinner bruges ligesom kugleløb som et udtræk til skuffer. Der skal fræses en not i skuffen i samme højde som glideskinnen, hvori glideskinnen skal køre.

 

Montageskruer flad
De flade montageskruer bruges især til at montere kugleløb med i selve skabet. De kan også bruges til at montere rulleudtræk med sammen med distanceskiver.

 

Montageskruer rund
De runde montageskruer bruges fortrinsvist i bagplader til hængsler.

 

Rulleudtræk
Rulleudtræk anvendes ofte i skabe sammen med trådkurve, men de kan også bruges i skuffer. Rulleudtræk monteres ved hjælp af montageskruer og distanceskiver.

 

Skuffeindlæg
Skuffeindlæg eller skuffemåtter bruges som indlæg i en skuffe eller i et skab. De forhindrer slidstage, og de er dekorative.

 

Skuffesæt DELUXE
Lækkert skuffesæt i supergod kvalitet og ekstra slim-design. Lav selv bund, for- og bagstykke - resten medfølger i kittet.

 

Skuffeudtræk (sidemonterede)
Skuffeudtræk, der er sidemonterede, anvendes til skuffer som et stabilt og bæredygtigt system. I skuffesiden skal der være en not for at kugleløbet kan monteres.

 

Skuffeudtræk (undermonterede)
Disse udtræk monteres under skuffen og giver et rigtig godt og stabilt resultat.

 

Softclose dæmpere
Vi har to typer, som enten bruges til metalskuffer eller til træskuffer.

 

Tilkøb til skuffesæt DELUXE
Herunder finder du diverse tilkøb til skuffesæt - rehlinger eller "Push-to-Open" beslag.

 

Udtræk til plade/hylde

Disse udtræk var tidligere mest brugt til pladen under computeren, så man kunne trække sit keyboard (tastatur) ud, når man skulle bruge det.

I dag er der ofte blot behov for at kunne skubbe en plade/hylde ud og ind efter behov, hvor disse udtræk snildt kan anvendes.