Trustpilot

 

Disse udtræk monteres under skuffen og giver et rigtig godt og stabilt resultat.
Skuffeudtræk (undermonterede)
Deludtræk m/push
Deludtræk m/push er et udtræk, der gør, at skuffen kan trækkes delvist ud af skabet. Push-funktionen betyder, at man ikke behøver at have greb monteret på sin skuffe, da man i stedet for trykker ind på skuffen, der så åbner sig lige så stille.

 

Deludtræk m/selvindtræk
Deludtræk m/selvindtræk er et udtræk, der gør, at skuffen kan trækkes delvist ud af skabet. Selvindtrækket er en funktion, der gør, at man lige så stille skubber skuffen i. I stedet for at den enten ikke lukker helt til, eller at der lyder en høj lyd, når den lukker helt i, så gør udtrækket, at skuffen bliver trukket det sidste stykke i uden lyd.

 

Deludtræk m/softclose
Deludtræk m/softclose er et udtræk, der gør, at skuffen kan trækkes delvist ud af skabet. Softclose er en funktion, der gør, at skuffen lukkes lydløst pga., at der er monteret en dæmper i udtrækket. 

 

Fuldudtræk m/push
Fuldudtræk m/push er et udtræk, der gør, at skuffen kan trækkes helt ud af skabet. Push-funktionen betyder, at man ikke behøver at have greb monteret på sin skuffe, da man i stedet for trykker let ind på skuffen, der så åbner sig lige så stille.

 

Fuldudtræk m/softclose
Fuldudtræk m/softclose er et udtræk, der gør, at skuffen kan trækkes helt ud af skabet. Softclose er en funktion, der gør, at skuffen lukkes lydløst pga., at der er monteret en dæmper i udtrækket.

 

Skuffeindlæg
Skuffeindlæg eller skuffemåtter bruges som indlæg i en skuffe eller i et skab. De forhindrer slidstage, og de er dekorative.