Trustpilot

 

Rulleudtræk m/høj side 85x550 mm, hvid metal (sæt)

Rulleudtræk m/høj side 85x550 mm, hvid metal (sæt)

  •  135,00 DKK
Vælg antal:   

  
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Beskrivelse

1 sæt bestående af 2 sider, 2 udtræk og 2 stk frontbefæstigelse.

Du skal selv lave en bund, et bagstykke og et frontstykke til din skuffe. 

Belastningsevne: 25 kg pr. skuffe

 

HUSK AT KØBE SKRUER TIL MONTERING. DE MEDFØLGER IKKE!!

Vejledning til skruer:

Der er flere muligheder for montering - afhængigt af skabssiden:
 
1. Hvis der er en fast hulrække i skabet for inden og foruden (og evt. midt i), så anvendes der montageskruer, som passer i Ø5 mm huller eller i Ø3 mm huller. Størrelsen afhænger af, hvilken størrelse de forborede huller i hulrækken måler. Længderne på skruerne må ikke være længere end skabssiden er tyk. De fås i længderne 8-15 mm. Man skal bruge 2-3 skruer i hver side.
 
2. Hvis der ikke er nogen forborede huller i skabet, så skruer man rulleløbene fast med almindelige træskruer. Her gælder samme regel, at længden på skruen ikke må være længere end tykkelsen på skabssiden. Det er dog vigtigt, at man vælger en træskrue, som er med Ø7 mm hoved, så skruen ikke falder igennem hullet. Man skal bruge 2-3 skruer i hver side.
 
Rulleløbene monteres også under skuffen  - almindeligvis med træskruer, men der kan også forekomme steder med forborede huller, hvor man anvender montageskruer til dette formål. Der bruges 2-3 skruer til hver del under skuffen.
 
I nogle tilfælde har man brug for distanceskiver og lange montageskruer. Det kan f.eks. være, hvis skuffens bredde er noget smallere end selve skabet. Man kan også bruge distanceskiver og lange montageskruer, hvis man skal have hylden trukket ud forbi hængslerne i skabet. 
De lange montageskruer findes hos Beslagskassen i længderne 22-30 mm.
 
Se links til skruer her:
 
 
Distanceskiver findes her:
 

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse