Trustpilot

 

I følge købeloven har du 14 dage fra den dag, hvor du har modtaget varerne til at meddele os, at du har fortrudt købet - og derefter 14 dage til at returnere varerne i. Du har i de 14 dage lov til at teste og bruge varerne inden, at du beslutter, om du vil beholde dem. En vare betegnes som brugt, hvis den er brugt udover, hvad der vil være muligt for at afprøve varen i en fysisk butik. Varerne skal så vidt at det er muligt returneres i original emballage. Hvis varen returneres i brugt stand, forbeholder beslagskassen.dk sig retten til at vurdere, hvor vidt at varen kan sælges til en anden køber og til en evt. nedsat pris. Vurderes det, at varens værdi er forringet, kan Beslagskassen.dk i henhold til købeloven fratrække penge for slidtagen, hvorved det så ikke er det fulde beløb for varen, som krediteres til den oprindelige køber.

Procedure:

1. Du sender varerne retur til vores adresse i god emballeret tilstand

Beslagskassen.dk

Skautruplundvej 1, Tvis

7500 Holstebro

NB! Du er velkommen til at levere pakken til : Købmand Spar, Skautrupvej 1, Tvis, 7500 Holstebro - så henter vi den ved lejlighed. Dette er det eneste sted, hvor vi vil afhente pakker. Ellers bedes du sende returpakken til vores adresse. Spar købmanden har på nuværende tidspunkt mulighed for at tage imod pakker fra GLS, DAO og Post Nord. Husk at sørge for, at vi får besked om afhentning via SMS på tlf. 21 72 35 51.

Vi betaler ikke returportoen, men vi vil gerne være behjælpelige med at vejlede dig om, hvordan du får varerne sendt tilbage til os billigst muligt, hvis du ikke umiddelbart selv har nogle muligheder for returnering.

2. Du vedlægger en lille notits i pakken meget gerne med dit ordre/faktura nummer, hvis du stadigvæk har dette. Så er det lettere for os at finde den rigtige ordre igen. Ønsker du en anden vare i stedet for, så beskriv dette. Det skal gerne være en lignende vare, men anden størrelse f.eks. Skal du bruge nogle helt andre varer i stedet for til et helt andet beløb, bedes du lave en ny ordre på vores side i stedet for.

Ønsker du at få pengene retur, så skriver du bare det til os. Har du betalt med kort, så kan vi automatisk overføre pengene til dig igen uden videre information. Har du betalt via bankoverførsel, så skal vi bruge dit konto nr. for at kunne tilbageføre pengene.

Vi overfører alle pengene for købet (incl. levering/håndtering), men du skal selv betale for returfragten af varerne. 

3. Når vi modtager returvarerne, krediterer vi dig hurtigst muligt beløbet eller sender nye varer og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb - såfremt at der er dokumentation for, at varerne er returneret.

 

Har du spørgsmål til ovenstående, så send os gerne en mail :-)

 

Mvh

Beslagskassen.dk